lauantai 16. maaliskuuta 2013

Kuvaustaustoista

Kanssaharrastajat, jos teillä on rajallisesti tilaa kuvata ja tuntuu ettei kuviin tuu kovin hienoa maisemaa, kannattaa kokeilla kankaista kuvaustaustaa. Teipillä pysyy hyvin seinässä kiinni.

Tältä näyttää kuvauspaikkani. Ei ihan noin sotkuinen enää tuo pöydän alainen ympäristö mutta tajuatte varmaan idean, luodaan rauhallinen kuvausympäristö tällätavalla tilaan kuin tilaan :).

Lestatia varten pöytä piti tyhjentää. Vasemmalla seinällä on vain valkoinen seinä ja oikealla on heijastin/reflector (kuvaustarvike, ostettu halvalla ebaysta). Kuvattava on näin kokonaan valaistu parhaimman mukaan. Valkoinen seinä heijastaa valoa ja heijastin heijastaa valoa toiselta puolelta. Tämä kuvausympäristö on kaikilla helppo saavuttaa vaikka valkoisella pahvilla ja toiseen pahviin kiinni alumiinifoliota.

Tarkoituksella epätarkka tavallisella taustapahvilla. Näinkin voi ottaa kuvia.

Sitten linkkejä noihin taustakankaisiin ebayssa:
Jos haluut tilata jonkun, valitse numero, tilaa ja tilauksen kommenttiin laitat sen numeron minkä haluat. Helppoa :).

Suosittelen lämpimästi taustakankaita tuolta ebay myyjältä. Tuli nopeesti ja laatu on erinomainen.

7 kommenttia:

  1. Ihanaa että jaksoit tämmöisenkin 'ohjeen' kirjoitella :D Tästä oli paaaaljon apua (tietämättömälle ^^' )

    muovirakkaus.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tässä mitään :). Mielelläni kirjoittelin :). Oon noista aiemminkin kirjoitellut mut välillä on hyvä höpistä niistä uudestaan, niin käteviä on et toivois muidenkin löytävän ne :).

      Poista
  2. Oli ainaki mulle paljon apua! Oikein paljon kiitusta, kun teit tälläisen:3 Harmi etten saa tilata ebaysta mitää:/ Tiedätkö saisiko noita kankaita muualta?

    Pullipgarden.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli bookmarkeissa toinenkin kuvaustaustoja myyvä mutta tuosta mulla ei ookkaan ollenkaan kokemusta. Oon aatellut tilata tuolta mutta en oo vielä saanut aikaiseksi. --> http://www.raihing.com/index.php?main_page=index&cPath=68_125 tuossa Pullip kokoiset.

      Samoja kuvia on molemmissa paikoissa. Tuolla sivuilla on myös galleria joka näyttää miltä taustat näyttää nuken kanssa :).

      Poista
  3. Noniin nyt isä vain suostuttelemaan tilaamaan. <3

    VastaaPoista
  4. pystyykö noita kuvaus taustoja ostamaan muualta kuin ebaysta? ( iskä ei suostu sieltä niitä tilaamaan)

    VastaaPoista