maanantai 21. tammikuuta 2013

Lestatin uudet silmät

Ostin tuossa Enchanted Doll:n #37 silmät E-D värikartasta. Silmät on tehty resiinistä, ei siis hirveän edulliset. Omista maksoin 35 euroa. Oikeastaan miellän nämä kuitenkin edullisiksi, upeat värit ja elävyys <3. Pidin paljon Dikadollilta tulleista (akryylisista?) silmistä, pidän välillä noita vanhojakin silmiä. Ripset piti ottaa pois. Firmalla olivat liimanneet ripset kovin ylös ja oli kunnon liimassa, ei ihmekkään että olivat tönköt ja silmien edessä. Uudet ripset tulee laitettua myöhemmin :3. 

Ostamani silmät on nuo 37 numerolla. Tekisi mieli hankkia Shall:ia varten myös silmät samalta tekijältä. Meikki olisi mustaa ja harmaata, silmät 10, 43 voisivat olla hienot. Hartsinukeissa on hauskaa luoda omaa tyyliä niille kun Pullipeissa tykkään jättää stock silmiin ja meikkiin, usein vaatteisiinkin. Ehkä siksi teenkin hartsinukeistani enemmän sellaisia taiteellisempia hahmoja.

Tämmöiset simmut Lestatilla oli Dikadollilta saapuessaan. Harmaata ja ruskeaa, erittäin ihanat silmät. Oli vaikeeta kuvata kun tarkennus halusi jäädä silmän pintaan, ei niinkään tuoda upeaa kuviointia ja elävyyttä kuvaan. Aika ihmismäiset silmät.

Uusilla silmillä. Takki ja silmät samaa väriä. Huomasin vasta silmät laitettua päähän et miten hauskaa :D.

Tuolla taustalla näkyy 15 litrainen säilytyslaatikko, niitä on 4 päällekkäin ja tuo oli niistä korkein. Ei oo kenkiä jalassa :D. Laatikoissa on nukenvaatteita, peruukkeja ja pieniä paloja kankaita.

Jotenkin nukesta tuli uusilla silmillä enemmän hahmon tyylisemmän näköinen. Lestat on vampyyri. Tuo nenä :3.

Lestat haluu harjata omat hiuksensa ^_^.

Näyttääpä vihaiselta. *Juoksee karkuun*.

Tykkään Autumnin moldin valokuvauksellisuudesta. Eri kuvakulmia kokeilemalla tuli tämä hieno kuva. Firman meikki on upea, onneksi tilasin.

Sydän jättää lyöntejä välistä. Tästä kuvasta oon erityisen ylpeä. Luen parhaillaan aikuisten vampyyrikirjaa (Mustan tikarin veljeskunta) ja tämä on kuin joku noista kirjasarjan vampyyreista.

Piti ottaa vaan pari kokeilukuvaa uusista silmistä mutta inspiroiduin ottamaan enemmän kuvia. Kokeilin samalla uusia juttuja ulkoisella salamalla. Yritän oppia kokoajan uutta ja uudistaa kuvaustyyliäni. Omastamielestä oon menossa oikeeseen suuntaan mutta tarvitsisin varmaan ammattilaisen mielipiteitä mitä teen oikein. Sitä kun ei aina tajua missä onnistuu :D.

3 kommenttia: