maanantai 31. joulukuuta 2012

Uusi vampyyri herää arkustaan

Tilasin uuden nuken, Plasticpopista. Out of stock mutta silti tilattavissa, eli lähettävät heti kun saavat nukkea käsiinsä. Oon tavallaan jonossa.

Pullip Elisabeth!

Promokuvissa keho on normaalin ihon värinen mutta itse nukke on kuitenkin väriltään sama kuin päänsä.

Hampaat <3.

Mietin pitkään ostanko nukkea vai en. Tuo pikkusen aukinainen suu arvelutti, mutta huomasin kuitenkin ennenpitkää pitäväni tuosta pienestä eroavaisuudesta. Meikki on mitä ihanin. Upeat yksityiskohdat, runsaat ripset olematta silti liian karvaisen näkönen. Silmät on upeet. Uuden peruukin valinta voi olla vähän aikaavievää mutta onneks mulla on erilaisia jo valmiiks kotona :). Clear obitsukin odottaa kotona jos tämäkin keho ei pysy hanskassa. Mir:llä olisin pitäny stockin jos ois edes pysyny pystyssä, en oikeen tiiä miten stock kehoja vois kiristää, jos joku tietää, saa vinkata ;).


Tän kuvan kun näin, ajattelin että tuossa nukessa on kuin onkin potentiaalia. Siis vanhanaikaista lookkia. Nukkeni ei pitäisi tavallisia vaatteita koska on 500 vuotta vanha. Saattaisi joskus lainata vaatteita Sasha Lumina:lta :D.

Elisabethini olisi tuollainen viettelijä ja hypnotisoiva kuten tarujen vanhat vampyyrit. Hän saisi tahdonvoimallaan mitä vain. Ehkäpä myös manipuloimaan mua järjestämään give awayn ensivuonna :D.


Tämä kuva myös viehätti mua kovasti. Tykkään lisätä kontrastia kuviin ja tässä on juuri muokattu kuin itse olisin. Ei tuollaista valokuvauksellista ihanuutta voi kuin rakastaa, miten mä oon edes miettinyt näin pitkään hankkiakko vai ei. 

Tämä blogaus onkin 99! Siis tänä vuonna oon kirjoittanut 99 viestiä, hurja määrä. Ihan hyvin kun mietin lukisiko tätä blogia oikeesti kukaan tai riittäisikö edes mielenkiintoa mun erikoisiin nukkemieltymyksiin. Kaltaistani ei oo toista mutta mielelläni näkisin muitakin harrastamassa vähän darkempia nukkehahmoja. 

Blogiin on muitakin aiheita päässyt livahtamaan, tulee livahtamaan jatkossakin. Ainakin My Little Ponyja tulette näkemään lisää jatkossa. Lukemistani kirjoista voisin myös kirjoitella. 

Voisin oikeasti tehdä seuraavaan blogaukseen, sadas kun on. Jotakin spesiaalimpaa. Ainakin Mikua ja Mikunea esittelemässä uusinta muotia, yhden lahjan give awayn liittyen tuohon muotinäytökseen (koska ostin niitä vahingossa 2), uusia Monstron peruukkeja tulossa varastoon pikapuoliin myytäväksi ja omille nukeille. Nuo peruukit on hyvin ihania ja erikoisemmissa väreissä. Jos peruukit ehtii tulla sopivassa ajassa vaikka tällä viikolla, muotinäytöksessä näette noita peruukkeja ;).

Hyvää kannattaa odottaa ja erittäin hauskaa nukkevuotta 2013 kaikille jotka lukevat blogiani. Olette kaikki ansainneet halin, *hali*.

8 kommenttia:

  1. Vaikka meidän nuket ja tyyli onkin ihan erilaiset, nautin silti sun blogin lukemisesta ja arvostan sun postausten korkeaa tasoa. Elisabeth vaikuttaakin sopivan sun nukkeporukkaan.

    Hauskaa uutta vuotta 2013! Yritän olla optimistinen ja toivon että tämä alkava vuosi tuo huolien sijasta helpotusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos :). Itse on vähän sokea omalle tekemiselleen ettei aina tiedä tekeekö jotain kuraa tekstiä mitä ei jaksa lukea, tai kuvia jotka tuntuu jo ennestään tutuilta :D. Tykkään seurata myös sun tekemisiä, ihan senkin takia ettei meitä aikuisia oo paljoa ja blogaavia sitäkin vähemmän.

      Ihankuin olisin lukenu omaa tekstiäni. Toivottavasti tuo helpotuksen vuosi toteutuu. Kyllä asiat joskus paremmiksi muuttuu kun yrittää tehdä asioille jotakin.

      Poista
  2. Pullip Elisabeth on ehdottomasti yksi kauneimmista Pullipeista mitä on! Nuo silmät ovat rakkaus~ <3
    Tykkään kovasti vampyyri-teemasta ja muutenkin gootahtavista nukeista, vaikka itselläni ei toistaiseksi vielä tämän teemaista BJD:tä olekaan (tosin toisinaan puen Xavia hieman gootahtaviin vaatteisiin, vaikka herra ei sinänsä gootti tai vampyyri olekaan, haha!). Unelmissa keikkuu on kyllä parikin fantasianukkea BJD-osastolla, mutta saa nähdä...

    Mutta minusta on mahtavaa, että jokaisella on oma tyyli ja että eri tyyliset harrastajat voivat nauttia toistensa nukeista ja harrastuksesta! :3 Jänskää, odotan mielenkiinnolla tuota sadatta erikois-postausta! ^__^

    Hyvää nukke- ja muutenkin uutta vuotta sinullekin~ otapa tästä *hali* takaisin. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa siltä että sunkin kannattaisi miettiä Elisabethin ostamista, kohta voi olla sold out ja ebayssa myydään tosi kalliilla. Mir on mulle kaunein pullip ja Elisabethista on tulossa hänelle sisar tai joku vastaava, sopivat ainakin ihonvärin puolesta lähisukulaisiksi.

      Xav:ille sopii kyllä goottityyliset vaatteet. Eihän sitä aina pakko ole nukkeaan pukea hahmon mukaisiin vaatteisiin :D. Itsellä tilauksessa Dollmorelta harmaa kimono ja aattelin sitä Shall:e mutta kyllä Lestatiakin nähdään tuossa joskus näyttämässä säärtä ;).

      Itseäni yllätti tämän harrastuksen sosiaalisuus. Vaikka kavereita ei oo (kaverit kuollu, ns. kaverit ei ikinä pitäny yhteyttä muhun päin) en oo silti yksinäinen. En tiiä kokeeko ihmiset ns. nettikaveeraamisen ahdistavana. En oo ite sosiaalinen tyyppi hirveesti mutta tämän harrastuksen myötä tuntuu et oon tutustunut ihmisiin paremmin kuin omiin sukulaisiini ja höpisen täällä rennommin kuin facebookissani, tuntuu et kaikki hyväksyy mut täällä ja arvostaakin. Oikeassa elämässäni ketään ei kiinnosta mikään mitä teen eikä kukaan huomaisi jos poistuisin tästä maailmasta. Nuket on saanu mut heräämään pitkästä horroksesta ja tuntemaan taas iloa :).

      Tulipa taas romaani :D.

      Poista
  3. Aloin vasta vähän aikaa sitten lukemaan sun blogia, mutta ku se vaan on niin ihana! c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista, niitä on kiva kuulla kun ei kovin usein kuule. Toivottavasti viihdyt blogini parissa jatkossakin :).

      Poista
  4. OwO kiva blogi sulla mut eiks kannattais laittaa mistä noi vaatteet ja peruukit on ostettu? http://plastiqueparadis.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Stock kuvat näköjään kadonnu tuosta. Mutta noissa kahdessa on alhaalla linkit oikean omistajan kuviin.

    Ensimmäisessä kuvassa on Elisabethin stock vaatteet. Molemmissa kuvissa on Leeke:ltä ostettu peruukki. Mulla itellä on sama peruukki eri värissä. Aiemmin oli Mir:llä mutta nyt Megami:lla.

    VastaaPoista